Support

If you have a problem or need to report a bug please email : support@dsprobotics.com

There are 3 sections to this support area:

DOWNLOADS: access to product manuals, support files and drivers

HELP & INFORMATION: tutorials and example files for learning or finding pre-made modules for your projects

USER FORUMS: meet with other users and exchange ideas, you can also get help and assistance here

Position Synced StepLFO

Post any examples or modules that you want to share here

Re: Position Synced StepLFO

Postby Father » Mon Jun 01, 2015 1:54 pm

Perfect Human Interface wrote:If you are one the IL forums you should post there about it...

Actually i meant the next flowstone updates. I believe there is a function within vst sdk that returns the host ID. Am i right?
Father
 
Posts: 204
Joined: Thu Jan 09, 2014 5:48 pm

Re: Position Synced StepLFO

Postby tulamide » Mon Jun 01, 2015 3:03 pm

Father wrote:Actually i meant the next flowstone updates. I believe there is a function within vst sdk that returns the host ID. Am i right?

Yes. See here: viewtopic.php?f=3&t=2732&p=14781#p14781
tulamide
 
Posts: 1811
Joined: Sat Jun 21, 2014 2:48 pm
Location: Germany

Re: Position Synced StepLFO

Postby StereoSpace » Tue Jun 02, 2015 6:07 pm

Thank you Nubeat7! I could not solve the problem of sync in my plug-in, and now it works!
GUI designer
User avatar
StereoSpace
 
Posts: 43
Joined: Sat Feb 21, 2015 12:59 am
Location: Russia

Re: Position Synced StepLFO

Postby lalalandsynth » Mon Oct 22, 2018 4:57 pm

"did you unwire the pseudo host inside the ppq sync module? there you need to connect the timesig from host and the host ppq primitive, i was using a pseudohost module for testing inside FS, forgot to unwire this"

What do I need to change for this to work , what can I connect instead of the Pseudo host , I am a bit confused by this ,will it not run without the pseudohost in FS ?

EDIT: I see, It runs in a daw when hooked up properly , just needs the pseudohost for running in FS.

sync.jpg
sync.jpg (144.24 KiB) Viewed 968 times
lalalandsynth
 
Posts: 348
Joined: Sat Oct 01, 2016 12:48 pm

Re: Position Synced StepLFO

Postby Nubeat7 » Thu Dec 06, 2018 9:55 am

You are right, the pseudo host just imidates the playpositionmarker of a daw, it also is purgeable, so it will be deleted when you compile your project. Then, when be used as vst, it will use the ppm from host.
User avatar
Nubeat7
 
Posts: 1367
Joined: Sat Apr 14, 2012 9:59 am
Location: Vienna

Re: Position Synced StepLFO

Postby wlangfor@uoguelph.ca » Thu Dec 06, 2018 3:12 pm

This is really Cool Nubeat. I'll test it and tell You what I made with it.
Programming Experience: PHP, CGI, JavaScript, Ajax, Jquery, HTML1,2,3,4,5, CSS

I hope windows 7 is re-invented because windows 10 crashed on Me irreparably.
For best pro sound: Replace instances of division (but Normalize) with Multiplication.
User avatar
wlangfor@uoguelph.ca
 
Posts: 101
Joined: Tue Apr 03, 2018 5:50 pm
Location: Penetanguishene, Ontario, Canada

Previous

Return to User Examples

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron